osCommerce Moj račun  Vsebina košarice  Naročilo  
  Domov » Katalog » Pogoji poslovanja Moj račun  |  Vsebina košarice  |  Naročilo   
Kategorije
Proizvajalci
Kaj je novega? več
Sobno kolo Erinome
Sobno kolo Erinome

Cena:219.90€
Hitro iskanje

Z uporabo ključnih besed poiščite iskani izdelek.
Napredno iskanje
Informacije
Dostava & vračilo
Izjava zasebnosti
Pogoji poslovanja
Kontakt
Pogoji poslovanja Pogoji poslovanja
New Page 1

POGOJI POSLOVANJA SPLETNE TRGOVINE


 

www.fitnes-oprema.com je spletna trgovina, s katero upravlja FS ŠPORT, oprema za šport in prosti čas, d.o.o. Smo zastopniki in dobavitelji blagovne znamke inSPORTline in WORKER. Večino izdelkov imamo v naših skladiščih, ostale pa dobavimo predvidoma v 10 dneh od naročila. Nobeno drugo podjetje Vam jih ne bo dobavilo tako hitro kot mi. Vaše zadovoljstvo z našo blagovno znamko je naš cilj. Zato ste lahko prepričani, da se bomo potrudili maksimalno!
 
Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine 
www.fitnes-oprema.com. FS ŠPORT, oprema za šport in prosti čas, d.o.o. si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.fitnes-oprema.com. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si jih redno ogledujete.

PONUDBA ARTIKLOV
 
Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba na 
www.fitnes-oprema.comi ažurira in spreminja pogosto in hitro.

CENE
 
Vse cene v spletni trgovini 
www.fitnes-oprema.com so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Izdelki v akciji veljajo na določen dan, ki je naveden v ponudbi. 
  
Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila, pod spodaj navedenimi pogoji. 


 

NAROČILA


Koraki nakupa


Ko najdete želeni izdelek, ga postavite na nakupovalni seznam s klikom na gumb ""V košarico!"".

 

1. Korak: Kaj imam v košarici?

V košarici se nahajajo naslednji gumbi:

Količina: več enakih izdelkov naročimo na ta način, da polje količina spremenimo na želeno število izdelkov in kliknemo na gumb ""Osveži"", ki se nahaja spodaj levo. Cena se spremeni skladno s številom izdelkov.

Odstrani: če želimo že izbrani izdelek odstraniti iz košarice kliknemo v okenček pred izdelkom in pritisnemo gumb ""Osveži"".

Nadaljuj z nakupi: če želite v košarico dodati nove izdelke in z nakupom nadaljevati kliknite na gumb ""Nadaljuj z nakupi"".

Naročilo: ko imate v košarici vse, kar želite kupiti kliknete na gumb ""Naročilo"" .
 


2. Korak:
Podatki o dostavi

 

V drugem koraku vnesete naslov za dostavo. Naslov za dostavo se lahko razlikuje od vašega stalnega naslova. Tako lahko blago dostavimo na vaše delovno mesto, na začasno bivališče ali pa morda osebi, ki jo želite obdarovati.

Za zaključek drugega koraka oddaje naročila pritisnite gumb "Nadaljuj".

 

3. Korak: Podatki o plačniku

Pred zaključkom oddaje naročila izberite le še način, kako boste poravnali kupnino. Izberite tistega, ki vam najbolj ustreza. Nato le še pritisnete na gumb ""Nadaljuj"" in postopek je zaključen.

 

Blago odposlano

 

Naročilo se postavi v čakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo naročila v svoj poštni predal. Kupec ima možnost preklicati naročilo preko elektronske pošte v času dveh ur. Naročilo se hrani v "Arhivu" na strežniku ponudnika.

 

V roku najkasneje 48 ur ponudnik pregleda naročilo in preveri dobavljivost izdelka. V obljubljenem roku blago zapakira in ga odpošlje s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili in garancijskim listom. V primeru, da izdelka ni na zalogi uporabnika o tem obvesti.


 

NAČINI PLAČILA


Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

- z gotovino, dostavljalcu ob prevzemu

- z gotovino, ob prevzemu v naši PE, na Kidričevi cesti 75, 4220 Škofja Loka

- z nakazilom na transakcijski račun FS ŠPORT d.o.o., po predračunu

- s kreditno kartico, ob oddaji naročila preko spletne strani (Mastercard, Visa, Diners)

- obročno plačilo, ob oddaji naročila preko spletne strani, s kreditno kartico Diners


 

Plačilne in kreditne kartice

 

V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami veljajo naslednji pogoji:

- obročno plačilo s kreditno kartico Diners je možno na največ 12 mesečnih obrokov, pri čemer velja, da je najmanjši znesek obroka 100,00 EUR,

- plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne ali kreditne kartice,

- po oddaji naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen v posebnih primerih, ki jih določi ponudnik 

DOBAVNI ROK
 
Dobavni rok je naveden v opisu izdelka. Predvideni rok dostave za izdelke na zalogi je 2 do 3 delovne dni.
 Če izdelka ni na zalogi je rok dobave 7-12 dni oziroma v roku, ki je naveden v opisu izdelka. V primeru naročila izdelkov z različnim rokom dobave, bodo vsi izdelki poslani hkrati. 
 
Spletna trgovina 
www.fitnes-oprema.com se bo potrudila, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. V nasprotnem primeru vas bomo obvestili o dobavnem roku za naročene artikle in vam predstavili ostalo ponudbo.
 
Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije.
 
DOSTAVA & STROŠKI 
 
Dostavni stroški na območju Slovenije znašajo 4,90 EUR za znesek nakupa pod 100 EUR, v kolikor pa je znesek vašega nakupa višji od 100 EUR je dostava za vas brezplačna in bomo stroške dostave plačali mi. Ob naročilu izdelkov z različnim rokom dobave, velja brezplačna dostava le za dostavo vseh naročenih izdelkov hkrati. V kolikor želite, da se izdelki pošljejo ločeno, velja brezplačna dostava le za zadnjo pošiljko. Kupec ne plača nobene dodatne provizije Pošti Slovenije.
 
Blago dostavljata Pošta Slovenije in DSV transport d.o.o., v dopoldanskem času. Transportna služba dostavi blago do vrat in ne namešča izdelkov.
 
Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob dostavi ni doma, lahko paket prevzamete na najbližji pošti.

Montaža in servis


Fitnes naprav običajno ni težko sestaviti, vendar v kolikor boste imeli težave, nas pokličite in se bomo dogovorili kako postopati.

VRAČILO BLAGA


Odstop od pogodbe

Kupec lahko v 14 dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti z original računom in v originalni embalaži. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 14 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec.
 Pakete poslane z odkupnino ne sprejemamo!

Podjetje lahko zadrži vračilo prejetega plačila do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj. 

Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. 

Pomembnejši napotki za vračilo blaga:
 
- Ko vračate blago morate priložiti dopis, iz katerega je jasno razvidno, da odstopate od pogodbe. Priložite tudi kopijo računa.
- Naslov za pošiljanje blaga je FS ŠPORT d.o.o., Kidričeva cesta 75, 4220 Škofja Loka
- Prosimo da blago ustrezno pripravite za transport ter da neposredno na embalažo blaga ne lepite selotejpa ali poštnih spremnic.
- Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
- Na TRR uporabnika se vrne le kupnina za blago, stroški dostave se ne vračajo. 

Vračilo blaga za pravne osebe
 
Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev. Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine kot to velja za potrošnike (fizične osebe).
 
Obravnava poškodovanih pošiljk 


V primeru, da je pošiljka ali blago fizično poškodovano, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da paket (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite poškodbo ali izropano pošiljko najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.
 
Reklamacija 

V kolikor blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali blago kako drugače odstopa od kupčevega naročila, potem lahko kupec blago reklamira tako, da nam to sporoči na
fs.sport@siol.net.


Stvarna napaka
 
V primeru suma stvarne napake nas mora kupec o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te in na lastne stroške obvestiti v zakonsko določenem roku na
fs.sport@siol.net. Kupec nam mora omogočiti pregled izdelka.
 
Napaka je stvarna kadar:
- artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet
- artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana
- artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane
- je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.
 
Primernost artikla se preverja z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.
 
Pravico do uveljavljanja stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.
 
Garancija 


Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa.
 

Garancijski rok za kardio naprave je eno leto. Za izbrane naprave nudimo garancijo dve leti. 

Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru veljajo enaka določila. 

Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom.
 
Garancije ni mogoče uveljavljati za popravilo okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe, neupoštevanja navodil o uporabi izdelka in napak zaradi višje sile. 


 

PRITOŽBE IN SPORI

 Spletna trgovina www.fitnes-oprema.com spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

 V primeru težav se kupec s prodajalcem www.fitnes-oprema.com lahko poveže preko telefonske številke 04 51 51 880 ali po elektronski pošti info@fitnes-oprama.com.  Pritožba se odda preko e-poštnega naslova info@fitnes-oprema.com. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. www.fitnes-oprema.com si po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 Izvensodno reševanje potrošniških sporov

 Skladno z zakonskimi normativi FS Šport d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

 www.fitnes-oprema.com kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj.

 https://webgate.ec.europa.eu/odr/

 Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov - ZIsRPS (Uradni list RS, št. 81/15), Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

 
 

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOST

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini 
www.fitnes-oprema.com je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev. FS ŠPORT d.o.o. ali upravitelj spletne strani www.fitnes-oprema.com ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe.

Piškotki na www.fitnes-oprema.com

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo, ki je brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z  uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. 


PRAVNO OBVESTILO
 
Spletna trgovina 
www.fitnes-oprema.com in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

ADMINISTRATIVNI PODATKI: 
 
FS ŠPORT, oprema za šport in prosti čas, d.o.o.,
Hosta 13
4220 Škofja Loka
 
PE Kidričeva cesta 75
4220 Škofja Loka
Slovenija
 
Zavezanec za DDV: SI59389176
TRR: 03128-1000882364
MŠ: 3674967
 
Podjetje FS ŠPORT, oprema za šport in prosti čas, d.o.o., je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Kranju, številka vpisa: 2009/35805.

Nadaljuj
Košarica več
0 izdelkov
Uspešnice
01.Gumirane Uteži - Koluti
02.Olimpijske Uteži – Koluti
03.Cementna utež
04.Litoželezne Uteži – Koluti
05.Rezervni Deli
06.10 Kilogramski Set IN461
07.15 Kilogramski Set
08.Vzmet Za Trampolin
09.Ergo Cementna utež inSPORTline
10.Žična Vrv
Mnenja več
Oporni Valj
Vprašanje imam: če bi kupila utež 10 kg Set IN 461 , ali se ..
4 5 zvezdic!
Jeziki
English German French Spanish
Italian Croatian
Serbian Macedonian Albanian Hungarian
Valute
Socialna omrežja

Sistem temelji na odprti kodi osCommerce©
Webmajster
Vse cene so maloprodajne z vključenim DDV.

Insportline