osCommerce Moj račun  Vsebina košarice  Naročilo  
  Domov » Katalog » Dostava & vračilo Moj račun  |  Vsebina košarice  |  Naročilo   
Kategorije
Proizvajalci
Kaj je novega? več
Sobno kolo inSPORTLine inCondi UB600i
Sobno kolo inSPORTLine inCondi UB600i
Cena:599.90€
Hitro iskanje

Z uporabo ključnih besed poiščite iskani izdelek.
Napredno iskanje
Informacije
Dostava & vračilo
Izjava zasebnosti
Pogoji poslovanja
Kontakt
Dostava & vračilo Dostava & vračilo
New Page 1

DOBAVNI ROK 

Predvideni rok dostave je 2 do 3 delovne dni, v kolikor pod opisom izdelka ni navedeno drugače. 

Spletna trgovina www.fitnes-oprema.com se bo potrudila, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. V nasprotnem primeru vas bomo obvestili o dobavnem roku za naročene artikle in vam predstavili ostalo ponudbo. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. 

DOSTAVA & STROŠKI 

Dostavni stroški, na območju Slovenije, znašajo 4,90 EUR za znesek nakupa pod 100 EUR, v kolikor pa je znesek vašega nakupa višji od 100 EUR je dostava za vas brezplačna in bomo stroške dostave plačali mi.


 

Blago dostavljata Pošta Slovenije in DSV transport d.o.o. Transportna služba dostavi blago do vrat in ne namešča izdelkov. 

Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob dostavi ni doma, lahko paket prevzamete na najbližji pošti.


 

VRAČILO BLAGA


Odstop od pogodbe 

Kupec lahko v 15 dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec. 

Vračilo poškodovanih pošiljk


 

V primeru, da je paket poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavljalcu blaga. Skupaj bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času. 

Reklamacija


 

V kolikor blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali blago kako drugače odstopa od kupčevega naročila, potem lahko kupec blago reklamira. 

Garancija


 

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski rok je naveden na garancijskem listu ali na računu.


 

Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu.


Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom. 

Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru veljajo zgornja določila.


 

Garancije ni mogoče uveljavljati za popravilo okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe, neupoštevanja navodil o uporabi izdelka in napak zaradi višje sile. 

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOST 

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini www.fitnes-oprema.com je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev. FS ŠPORT d.o.o. ali upravitelj spletne strani www.fitnes-oprema.com ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe.

PRAVNO OBVESTILO 

Spletna trgovina www.fitnes-oprema.com in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

ADMINISTRATIVNI PODATKI: 

FS ŠPORT, oprema za šport in prosti čas, d.o.o.,

Hosta 13

4220 Škofja Loka 

PE Kidričeva cesta 75

4220 Škofja Loka

Slovenija 

Zavezanec za DDV: SI59389176

TRR: 03128-1000882364

MŠ: 3674967


 

Podjetje FS ŠPORT, oprema za šport in prosti čas, d.o.o., je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Kranju, številka vpisa: 2009/35805.

Nadaljuj
Košarica več
0 izdelkov
Uspešnice
01.Gumirane Uteži - Koluti
02.Olimpijske Uteži – Koluti
03.Cementna utež
04.Litoželezne Uteži – Koluti
05.Rezervni Deli
06.10 Kilogramski Set IN461
07.15 Kilogramski Set
08.Vzmet Za Trampolin
09.Ergo Cementna utež inSPORTline
10.Žična Vrv
Mnenja več
Os D: kriva, d 1200 mm, ø 30 mm, z varovalnima maticama
Prosim za informacijo glede navedb prejšnjega komentarja (je ..
3 5 zvezdic!
Jeziki
English German French Spanish
Italian Croatian
Serbian Macedonian Albanian Hungarian
Valute
Socialna omrežja

Sistem temelji na odprti kodi osCommerce©
Webmajster
Vse cene so maloprodajne z vključenim DDV.

Insportline